Θεραπείες Προσώπου

 

Neoderma

Bio - peeling (προβληματικό δέρμα & αναζωογόνηση)

Μια επαγγελματική θεραπεία η οποία βασίζεται αποκλειστικά στην Άλγη σε αγνά φυσικά συστατικά φυτών και αιθέρια έλαια. Συνδυασμένα βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρουν την ανανέωση των κυττάρων και αναζωογονούν το δέρμα.

Αυτή η εντατική θεραπεία βοηθά στην ανανέωση των επιδερμικών κυττάρων και ειδικά στην εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας. Εξισορροπεί το λιπαρό δέρμα, μειώνει τις ουλές από την ακμή, τις ευρυαγγείες, τους διεσταλμένους πόρους, την υπερχρωμάτωση, τα σημάδια γήρανσης και το χαλαρωμένο δέρμα με ρυτίδες.

Αποτελέσματα:

 • Καθαρή επιδερμίδα.
 • Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.
 • Αυξάνει την κυτταρική ανανέωση.
 • Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.
 • Μειώνει τα βακτήρια και την παραγωγή σμήγματος.
 • Επαναφέρει τη φωτεινότητα στο δέρμα.
duration 1 ώρα & 30 λεπτά.

Neo Marine (αφυδατωμένο δέρμα, λεπτές γραμμές & ρυτίδες)

Η Αντιγηραντική Θαλασσοθεραπεία είναι μια θεραπεία κατασκευασμένη ειδικά για την περιοχή του προσώπου και του λαιμού βασισμένη στα ενεργά συστατικά που εξάγονται από θαλάσσια φύκια, τους Θαλάσσιους Πολυσακχαρίτες και το Θαλάσσιο Φυτο-Σκουαλένιο. Αυτά τα θαλάσσια συστατικά συνδυασμένα με Φυτικά Εκχυλίσματα και Βιταμίνες εγκλωβίζουν την υγρασία από τον αέρα και την απελευθερώνουν σταδιακά βαθιά στο δέρμα, μαλακώνοντας και αναζωογονώντας την επιδερμίδα.

Αποτελέσματα:

 • Η κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα βελτιώνεται.
 • Το δέρμα γίνεται απαλό και λείο.
 • Οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες μειώνονται.
 • Η ελαστικότητα του δέρματος αποκαθίσταται.
 • Ενδυναμώνει και προστατεύει την επιδερμίδα.
duration 1 ώρα.

Rebalancing (λιπαρό & μεικτό δέρμα)

Η Εξισορροπητική Θεραπεία Προσώπου είναι μια επαγγελματική θεραπεία ομορφιάς, βασισμένη σε Θαλάσσια και Φυτικά Εκχυλίσματα. Περιέχει ενεργά συστατικά Άλγης και Σπιρουλίνας που έχουν υψηλή συγκέντρωση μεταλλικών αλάτων, βιταμινών και ιχνοστοιχείων. Αυτά τα συστατικά συνεργάζονται με το Εξισορροπητικό Φυτικό Κοκτέιλ της Neoderma για να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση των σμηγματογόνων αδένων, στη μείωση της λιπαρότητας, στην καταπολέμηση των βακτηρίων και φλεγμονών, αφήνοντας το δέρμα καθαρό και ματ.

Αποτελέσματα:

 • Εξισορροπημένο ματ δέρμα.
 • Καθαρή, εκλεπτυσμένη χροιά.
 • Απαλό, τονωμένο και λαμπερό δέρμα.
duration 1 ώρα.

Soothing (ευαίσθητο δέρμα & ευρυαγγεία)

Το ευαίσθητο δέρμα είναι λεπτό, συνήθως ξηρό και εμφανίζει ορατά τριχοειδή αγγεία. Συχνά χαρακτηρίζεται από προσωρινή η χρόνια ερυθρότητα. Οι συνθήκες που επικρατούν σε αυτό το ιδιαίτερο δέρμα απαιτούν απαλή και ήπια μεταχείριση. Στα εργαστήρια της Neoderma χρησιμοποιούμε κρέμες και ζελέ τέτοιας υφής ώστε να απορροφώνται γρήγορα χωρίς να δημιουργηθεί στο δέρμα υπερδιέγερση.

Αποτελέσματα:

 • Επαναφέρει την άνεση και την απαλότητα στο δέρμα.
 • Μειώνει την ερυθρότητα ρυθμίζοντας την κυκλοφορία του αίματος.
 • Ενδυναμώνει τη δομή του δέρματος και τη φυσική του άμυνα.
 • Ηρεμεί και καταπραύνει το ευαίσθητο, αντιδραστικό δέρμα.
 • Το δέρμα φαίνεται υγιές, μαλακό, λαμπερό και ξεκούραστο.
duration 1 ώρα.

Whitening (υπερχρωμάτωση & γεροντικοί λεκέδες)

Η θεραπεία περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας δραστικά συστατικά: Algea, Vitamin C, Plant Extracts από Watercress, Yarrow, Liquorice, Bearberry, Grape και Mulberry. Αυτά τα φυσικά συστατικά διεγείρουν την κυτταρική ανανέωση, αναστέλλουν τη δράση του ενζύμου Τυροσινάση με αποτέλεσμα η υπερχρωμάτωση και οι γεροντικοί λεκέδες να ελαχιστοποιούνται, επομένως να αφήνουν το δέρμα άσπρο και φωτεινό.

Αποτελέσματα:

 • Τα σημάδια της δερματικής χρωμάτωσης και οι γεροντικοί λεκέδες μειώνονται.
 • Ανανεωμένη, καθαρή χροιά.
 • Ένα φωτεινότερο ακτινοβόλο δέρμα.
duration 1 ώρα.

Hydration (όλοι οι τύποι δέρματος)

Μια ιδεώδης, εντατική αγωγή ενυδάτωσης που αφήνει το δέρμα απαλό με ένα αίσθημα υγρασίας. Οι εξαιρετικές ενυδατικές του ιδιότητες, αποτρέπουν την απώλεια υγρασίας και μειώνουν τις λεπτές γραμμές που οφείλονται στην αφυδάτωση. Η αργινίνη, ένα αναγκαίο αμινοξύ βοηθά στην ανάπλαση και ανανέωση των κυττάρων. Το δέρμα επανακτά την απαλότητα και τη φωτεινότητά του.

Αποτελέσματα:

 • Ηρεμεί και απαλύνει το δέρμα.
 • Επαναφέρει την αναγκαία υγρασία στο δέρμα.
 • Ενεργοποιεί την ανάπλαση και ανανέωση των κυττάρων.
 • Επαναφέρει την απαλότητα στο δέρμα.
 • Το δέρμα εμφανίζεται υγειές, απαλό, φωτεινό και ξεκούραστο.
duration 1 ώρα & 30 λεπτά.

Eye (για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών)

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι μια ευαίσθητη περιοχή που χρήζει ειδικής φροντίδας. Λόγω του ότι το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι λεπτό και έχει μόνο λίγους σμηγματογόνους και ιδρωτοποιούς αδένες, είναι επιρρεπής στην ξηρότητα. Καθώς η κυκλοφορία του αίματος γύρω από τα μάτια είναι αργή, μπορούν εύκολα να αναπτυχθούν μαύροι κύκλοι, σακούλες και ρυτίδες. Η εφαρμογή θεραπευτικής αγωγής για τις επιπλοκές αυτών των αρνητικών παραγόντων μπορεί να μας οδηγήσει να έχουμε μια περιοχή γύρω από τα μάτια νεανική χωρίς ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Αποτελέσματα:

 • Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες εξομαλύνονται.
 • Οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι μειώνονται.
 • Το δέρμα γίνεται απαλό και μαλακό.
 • Η νεανικότητα και η φωτεινότητα αποκαθίστανται.
duration 1 ώρα.

Bio - peeling homeo (promotes the synthesis of collagen & elastin, regulates sebum secretions - διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου & ελαστίνης, ελέγχει τις σμηγματογόνες εκκρίσεις)

Η θεραπεία είναι βασισμένη στην Άλγη, Μεταλλικά Άλατα και Φυτικά Εκχυλίσματα βοτάνων. Αυτά τα ενεργά συστατικά συνεργάζονται για να ανανεώσουν το δέρμα, να διεγείρουν τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης και να ελέγξουν τις σμηγματογόνες εκκρίσεις. Με την απολεπιστική του δράση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα που έχουν μπλοκαριστεί με σμήγμα. Βοηθά ακόμα να μειωθεί η ακμή, οι ουλές, οι διεσταλμένοι πόροι, η υπερχρωμάτωση, οι γεροντικοί λεκέδες και να εξαλειφθούν οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες. Το δέρμα γίνεται πιο απαλό, καθαρό και λαμπερό.

Αποτελέσματα:

 • Η επιδερμίδα αναζωογονείται.
 • Το δέρμα γίνεται πιο μαλακό και απαλό.
 • Οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες εξαλείφονται.
 • Οι ατέλειες του δέρματος και η λιπαρότητα μειώνονται.
 • Το δέρμα γίνεται ματ και καθαρό.
 • Η φωτεινότητα του δέρματος αποκαθίσταται.
duration 1 ώρα & 30 λεπτά.

 

Decleor

Aromatherapy Face Massage (μασάζ προσώπου αρωματοθεραπείας)

Είναι μια περιποίηση που βασίζεται στο μασάζ με στόχο να χαρίσει ευχαρίστηση και ξεκούραση ταυτόχρονα. Αυτή η πρωτότυπη περιποίηση συνδυάζει τα οφέλη του μασάζ με τις ζεστές υφές των ελαίων και των βαλσάμων, 100% φυσικά προ'ι'όντα Αρωματοθεραπείας. Η περιποίηση προσαρμόζεται στη φύση του δέρματος και τις ανάγκες του πελάτη.

duration 1 ώρα.

Face Aromaplastie (peeling, mask and aromatherapy massage - απολέπιση, μάσκα & μασάζ με αιθέρια έλαια)

Εξατομικευμένη θεραπεία για ενυδάτωση. Για όλους τους τύπους δέρματος. Πετυχαίνει εκ νέου αναζωογόνηση και εξισορρόπηση χρησιμοποιώντας μια μοναδική 100% φυσική πολυβιταμινούχα μάσκα. Αφήνει την επιδερμίδα σας λαμπερή και βελούδινα ομαλή.

duration 1 ώρα & 30 λεπτά.

Guinot

Hydradermie (moisturizing treatment - ενυδάτωση & λάμψη)

Η θεραπεία Hydradermie είναι μια από τις κορυφαίες θεραπείες παγκοσμίως και έχει ορατά και μόνιμα αποτελέσματα, από την πρώτη εφαρμογή. Η θεραπεία είναι βασισμένη στο νέο μηχάνημα της Hydradermie που περιλαμβάνει το διπλό ιονισμό που βοηθάει τα συστατικά των προϊόντων που ιονίζονται να διεισδύουν διπλά μέσα στο δέρμα. Τα εξειδικευμένα τζελ που επιλέγονται ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος περιέχουν βιταμίνες, πεπτίδια, DNA, ιχνοστοιχεία, ναλουρονικό οξύ και πλήθος φυτικών εκχυλισμάτων. Τα αποτελέσματα είναι βαθιά ενυδάτωση, λεύκανση, εξισορρόπηση, αντιγήρανση και θρέψη του προσώπου.

Συχνότητα: 2 φορές την εβδομάδα για 6 φορές.

Hydradermie Lift (face muscle toning & firming therapy - θεραπεία μυϊκής σύσφιξης & τόνωσης του δέρματος)

Η Hydradermie Lift είναι μια θεραπεία λίφτινγκ που τονώνει το δέρμα με το να γυμνάζει σε βάθος τους μυς. Οι μυς αποκτούν τη χαμένη τους τόνωση, ενεργοποιείται η κυτταρική δραστηριότητα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου ανορθώνονται. Στο τέλος της θεραπείας το πρόσωπό σας δείχνει νεανικό, ήρεμο και αναζωογονημένο. Δοκιμάστε το τεστ του καθρέφτη και θα δείτε τη διαφορά.

Η Hydradermie Lift κάνει το πρόσωπό σας νεότερο χωρίς ενέσεις.

Συχνότητα: 2 φορές την εβδομάδα για 6 φορές.

duration 1 ώρα.

Hydradermie Lift Deluxe (delux face muscle toning and firming  therapy - delux, θεραπεία μυϊκής σύσφιξης & τόνωσης του δέρματος)

Εξειδικευμένη και άκρως αποτελεσματική θεραπεία για τις ανάγκες του ώριμου και απαιτητικού δέρματος.

Πλούσια σε ενυδατικά & αντιγηραντικά στοιχεία, ενισχύει το δέρμα, οξυγονώνει τους ιστούς και ανορθώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, χαρίζοντάς του νεανική εμφάνιση και δέρμα πλήρως ανανεωμένο και αναζωογονημένο.

duration 1 ώρα & 45 λεπτά.

Hydradermie Lift Express

Θεραπεία σύσφιξης & ανόρθωσης των χαρακτηριστικών του προσώπου μέσω της διέγερσης του εξειδικευμένου μηχανήματος. Γρήγορη δράση για λαμπερό & νεανικό πρόσωπο.

Συχνότητα: 2 φορές την εβδομάδα για 6 φορές.

duration 30 λεπτά.

Hydradermie Eye Lift Deluxe (eye muscle toning & firming therapy - θεραπεία μυϊκής σύσφιξης & τόνωσης των ματιών)

Η Hydradermie Lift Ματιών, δουλεύει τους μυς γύρω από την περιοχή των ματιών για να τους τονώσει και να τους διεγείρει. Στο τέλος της πρώτης θεραπείας, οι λεπτές γραμμές έχουν εμφανώς μειωθεί και τα μάτια σας δείχνουν νεότερα.

Τόνωση και σταθερότητα.

duration 45 λεπτά.

Liftosome (promotes collagen synthesis - σύδφιξη & ενεργοποίηση κολλαγόνου)

Η θεραπεία Liftsome δημιουργήθηκε ειδικά για προβλήματα που έχουν σχέση με την ώριμη επιδερμίδα. Κατα τη διάρκεια δράσης της θερμαντικής μάσκας, τα χαρακτηριστικά του προσώπου τονώνονται και μέσα στο δέρμα διαχέεται το υπερ-συμπυκνωμένο pro-collagen. Αυτό το ενεργό συστατικό σε συνδυασμό με τη ζέστη που προακλείται, γεμίζει το δέρμα με καινούργια ενέργεια, αποκαθιστά την ελαστικότητα του και δημιουργεί νέα κύτταρα.

Στο τέλος αυτής της θεραπείας, όταν κοιταχτείτε στον καθρέφτη, θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα σας είναι ορατά πιο λείο και οι γραμμές κούρασης έχουν εξαφανιστεί. Ξανακερδίστε την εμφάνιση και τη σιγουριά των νεανικών σας χρόνων.

Συχνότητα: 2 φορές την εβδομάδα για 6 φορές.

duration 1 ώρα.