Πληροφορίες αποστολής & επιστροφής

 

Πληροφορίες Αποστολής Προϊόντων για Ελλάδα

Τα προϊόντα αποστέλλονται συνήθως 3-6 εργάσιμες μέρες μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Μπορείτε να ελέγχετε το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η παραγγελία σας, ελέγχοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις πληροφορίες λογαριασμού σας.
Αφού η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς, θα λάβετε σχετικό email με αναλυτικές λεπτομέρειες. Βεβαίως μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. για οποιεσδήποτε πληροφορίες χρειαστείτε.

Υπάρχει 1 τρόπος αποστολής προϊόντων :
1. Αποστολή με Courier - Χρέωση παραλήπτη 6,00€
Για παραγγελίες προϊόντων άνω των 100€ η αποστολή γίνεται δωρεάν με courier.
Για παραγγελίες εντός της πόλης των Χανίων η αποστολή δεν χρεώνεται.
 
Επιστροφές Προϊόντων
Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 5 ημερών, εφόσον η συσκευασία του προϊόντος έχει μείνει άθικτη και δεν έχει ανοιχτεί.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας είναι εφικτή εφόσον δεν έχει αποσταλεί από εμάς. Εφικτή ακόμα είναι και η αφαίρεση προϊόντων από παραγγελία εφόσον δεν έχει γίνει αποστολή της και στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Πληροφορίες Αποστολής Προϊόντων για χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης

Το my-pharmacy.gr μπορεί να πραγματοποιήσει αποστολές στις παρακάτω χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης :Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχική Δημοκρατία, Φινλανδία.Τρόπος αποστολής για τις παραπάνω χώρες είναι με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.Η χρέωση παραλήπτη είναι 12€.